Το Στριφτό του Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Γυναικών Μεσοτόπου Λέσβου είναι ένα κλασικό ελληνικό ζυμαρικό φτιαγμένο με αγνά, τοπικά υλικά και παραδοσιακή φροντίδα.
Παρασκευάζεται από αλεύρι σκληρού σίτου, σιμιγδάλι, φρέσκα αυγά και παστεριωμένο αγελαδινό γάλα, χωρίς πρόσθετα και συντηρητικά.
Με ελαφρώς τραχιά υφή που "κρατά" τη σάλτσα και γεμάτη γεύση, το στριφτό είναι ιδανικό για πιάτα με κιμά, λαχανικά, θαλασσινά ή απλώς με λίγο ελαιόλαδο και φέτα.
Ένα αυθεντικό προϊόν της λεσβιακής γης, φτιαγμένο με μεράκι από τις γυναίκες του Συνεταιρισμού.
Πληροφορίες προϊόντος:
Καθαρό βάρος: 500 γρ.
Συστατικά: Αλεύρι από σκληρό σιτάρι, σιμιγδάλι, γάλα, αυγά
Μπορεί να περιέχει ίχνη από αυγό και γάλα
Χωρίς συντηρητικά – Παραδοσιακής παραγωγής
Παρασκευάζεται από τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Μεσοτόπου Λέσβου
Διατήρηση: Σε δροσερό και ξηρό μέρος