Οι Παπαρδέλες Ελληνικής Παραγωγής "Οι Γουμένισσες" είναι ένα εξαιρετικό ζυμαρικό φτιαγμένο με εκλεκτό σιμιγδάλι σκληρού σίτου, προσφέροντας αυθεντική υφή και πλούσια γεύση.
Παράγονται στην Ελλάδα με υψηλά πρότυπα ποιότητας, χωρίς συντηρητικά ή πρόσθετα.
Η πλατιά επιφάνειά τους "αγκαλιάζει" τη σάλτσα, καθιστώντας τις ιδανικές για πιάτα με κρέας, άγρια μανιτάρια, θαλασσινά ή λαχανικά.
Αποτελούν μια εξαιρετική βάση για γκουρμέ δημιουργίες, ενώ διατηρούν τέλεια τη βράση τους (13-15 λεπτά).