Η Χυλοπίτα με Παντζάρι του Αγροτουριστικού Συνεταιρισμού Γυναικών Μεσοτόπου Λέσβου παρασκευάζεται με αυθεντική παραδοσιακή συνταγή, συνδυάζοντας το σιμιγδάλι σκληρού σίτου, φρέσκο αυγό, γάλα και παντζάρι.
Το παντζάρι χαρίζει ένα φυσικό ροζ-κόκκινο χρώμα και μια φίνα, ελαφρώς γλυκιά γεύση που ταιριάζει εξαιρετικά με λευκές σάλτσες, κατσικίσιο τυρί, ή ακόμη και απλά με ελαιόλαδο και μυρωδικά.
Πληροφορίες προϊόντος:
Καθαρό βάρος: 500 γρ.
Συστατικά: Αλεύρι από σκληρό σιτάρι, σιμιγδάλι, αυγά, γάλα, παντζάρι
Μπορεί να περιέχει ίχνη από αυγό και γάλα
Χρόνος βρασμού: 4–6 λεπτά
Χωρίς συντηρητικά – Παραδοσιακής παραγωγής
Παρασκευάζεται από τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Μεσοτόπου Λέσβου
Διατήρηση: Σε δροσερό και ξηρό μέρος